Ga direct naar de cursus Anale Sex

Veel gestelde vragen
Werkt het zowel voor kabelinternet als voor internet via een telefoonmodem?
Ja, je kunt inbellen vanaf een kabelverbinding en vanaf een modem-verbinding via de telefoon. Laat de internetverbinding gewoon open staan, het telefoongesprek duurt maar kort. Je kunt met je gewone telefoon of met je mobiele telefoon bellen om de code te krijgen.

De verbinding wordt na een paar seconden weer verbroken
Dit probleem doet zich vooral voor bij enkele kleinere providers (veelal gratis providers zoals Freeler). Het probleem ligt in dit geval bij je provider: de proxyserver is niet goed ingesteld of niet bijgewerkt, waardoor de verbinding wordt verbroken. Dit soort problemen doen zich ook voor als je via een netwerk, zoals binnen een bedrijf, probeert in te bellen. Je kunt proberen om de proxyserver te omzeilen door dat in je browser aan te passen:
* voor Internet Explorer: tools/internet options/connections/lansettings/proxyserver
* voor Netscape: bewerken/voorkeuren/geavanceerd/proxy

Mocht het dan nog niet lukken dan raden wij aan om contact op te nemen met je provider of met de systeembeheerder. Het vergoeden van kosten van mislukte inbelpogingen is helaas niet mogelijk.

Hoe betaal ik nu precies?
Het telefoongesprek kost €1,15. Die €1,15 vindt je op je telefoonrekening terug onder 0900-nummers. Je betaalt dus gewoon via je telefoonrekening. Belgische gebruikers betalen €1,24, verder werkt alles hetzelfde.

Ik heb het window met de cursus per ongeluk afgesloten
Helaas.... dan is de verbinding met de cursus verbroken. Om de cursus opnieuw te bekijken moet je opnieuw inbellen.

Heb je andere vragen of problemen?
Mail je vraag naar: info@cursusanaal.nl

Naar de cursus anale seks
Bel met je vaste of mobiele telefoon 0900-26 65 266 en voer de code hieronder in:


Vanuit België
Bel met je vaste of mobiele telefoon 0909-00069 (alleen voor abonnees van KPN België en Telenet Netwerk) en voer de code hieronder in: