Ga direct naar de cursus Anale Sex

Massage
Ze zag het in z'n ogen. Hij was moe. En verder las ze in z'n ogen af dat hij onzeker was over hoe hij z'n tentamen gemaakt had. Ze kreeg medelijden met hem. Hij leek zo kwetsbaar. Ze knuffelde hem alsof ze hem nooit meer los wilde laten. En zacht kustte ze z'n lippen. Z'n ogen leken wat minder onzeker te staan.Ze pakte z'n hand vast en leidde hem naar de bank. Ze ging zitten en hij volgde haar. Ze sloeg haar armen om hem heen en deed even niets. Niets meer dan van hem houden. Ze voelde de liefde tussen hen en genoot van hem, van de stilte........
>>lees verder

Coco
Het was een hete dag in augustus, je kent ze wel zo'n dagen dat je je immens loom voelt en alles aan je kleeft. Ik was thuis mijn ontwerpen van lente volgend jaar aan het tekenen. Het vlotte niet zo goed. Mijn liefste schatje, Coco, was gaan trainen met de fiets. Ik had medelijden met hem. In dit weer moeten trainen is geen lachertje, maar hij heeft nu eenmaal zo veel over voor zijn sport! De hemel trok dicht, onweer! Ja, dat moest ervan komen na zo'n zinderende dag! Mijn Cocotje is nog steeds niet thuis! De donder verbrak de stilte en al gauw regende het pijpenstelen! Ik keek verontrust door het raam, maar ik zag hem niet.........
>>lees verder

Fantasie
Het is mooi weer ergens eind juli. Ik loop door de stad en het is vrij druk. Ik zie er vandaag goed uit... nee, ik zie er vandaag extra goed uit. Ik heb extra veel zorg besteed aan mijn uiterlijk. Een kort donker rokje, een vrij strakke dunne blouse, waardoor je de contouren van mijn bovenlichaam goed kunt zien, een sexy bh-tje wat donkerder is dan de rest van de kleding, en daardoor best wel goed zichtbaar is voor oplettende mensen... en schoenen met hakjes... niet te hoog, maar wel hakjes. Ik zie er lekker uit..........
>>lees verder

Massage
Ze zag het in z'n ogen. Hij was moe. En verder las ze in z'n ogen af dat hij onzeker was over hoe hij z'n tentamen gemaakt had. Ze kreeg medelijden met hem. Hij leek zo kwetsbaar. Ze knuffelde hem alsof ze hem nooit meer los wilde laten. En zacht kustte ze z'n lippen. Z'n ogen leken wat minder onzeker te staan.Ze pakte z'n hand vast en leidde hem naar de bank. Ze ging zitten en hij volgde haar. Ze sloeg haar armen om hem heen en deed even niets. Niets meer dan van hem houden. Ze voelde de liefde tussen hen en genoot van hem, van de stilte.

Maar ze konden niet zo blijven zitten. Er moest gegeten worden, en hem kennende had ie flinke honger, dus dat zou geen probleem zijn. En dat bleek het inderdaad niet te zijn. Net zoals het toetje.. De afwas wilde ze alleen doen, maar zoals gewoonlijk wilde hij dat niet en stond hij gewoon af te wassen. Al snel daarna stond de kapster op de stoep om overal eens flink de schaar in te zetten. Na een half uurtje had ze hem en haar geknipt en konden ze samen de duckies voorzien van een flinke broodmaaltijd.

Lief hield hij haar vast toen ze zei dat ze het koud had. Hij kustte haar opnieuw en opnieuw en ze hield hem stevig vast alsof hij elk moment zou weglopen bij haar. Na enkele minuten waren de duckies voorzien en hadden zij het ijskoud. Snel gingen ze daarom terug naar huis. In de hal bleven ze nog eventjes staan nadat ze hun jassen schoenen onder de trap hadden gestald. Ze keken elkaar aan en de magie was voelbaar. De liefde tastbaar. En de lust onweerstaanbaar. Maar hij was moe.. en had nog een massage tegoed en verdiend. Die zou ze hem eerst eens geven. Heel rustig aan, zodat hij zich lekker kon ontspannen.

Ze pakte z'n hand en liep naar boven zodat hij wel moest volgen. Eenmaal boven vroeg ze hem haar te vertrouwen. Hij knikte, hij vertrouwde haar volkomen. Ze vroeg hem om even op het bed te gaan liggen met 'zn ogen gesloten en eventjes af te wachten.

Ze stak een aantal kaarsjes aan, zette een zacht muziekje, stak haar haren op en trok wat luchtigers aan. Ze ging voor hem staan en aaide over zn rug. Ze kuste z'n haren en vroeg hem te gaan staan. Hij luisterde naar haar en ging voor haar staan. De blik in z'n ogen stond vermoeid. En tegelijkertijd keek hij zo ontzettend lief naar haar. Alsof ze zijn alles was.

Ze maakte zijn vest los en hielp hem verder z'n kleding uit te trekken. Ze vroeg hem of het warm genoeg was in de kamer. Instemmend knikte hij ja. "Ga maar lekker op je buik op bed liggen dan." fluisterde ze zacht. "Wil je wat drinken?" Hij antwoordde dat hij wel iets wilde, iets wat een beetje energie zou geven ofzo. Ze knikte en ging het voor hem halen. Toen ze terugkwam, lag hij er ontspannen bij. Ze zette het blikje op het nachtkastje en pakte de massage-olie. Ze draaide het flesje open en bukte om haar lieve vriend een kus te geven. Hij kreunde zachtjes alsof hij ieder moment in slaap kon vallen.

Ze liet wat olie in haar handpalm lopen en wreef deze warm tussen haar handen. Ze ging half op hem zitten en wreef de olie uit op z'n rug. Ze kneedde z'n spieren en masseerde lichtjes zijn schouders, zijn armen en de rest van zijn rug. Langzaam liet ze haar vingers opnieuw en opnieuw omhoog en omlaag glijden, opnieuw en opnieuw. Totdat ze vond dat zijn onderrug en zijn benen aan de beurt waren. Ze ging tussen zijn benen zitten en pakte wat nieuwe olie, warmde ook deze op, en masseerde wat harder. Op een onverwacht moment kneep ze zachtjes in z'n linkerbil en sloeg vlak erna plagerig op de rechter.. Hij protesteerde zachtjes, maar ze trok zich er niets van aan en deed het nog eens..

Ze vervolgde haar weg naar zijn bovenbenen en vandaar naar zijn kuiten die ze stevig masseerde alsof hij een professioneel voetballer was die daar een spier had verrekt. Er leek weer wat meer energie in hem te komen, want hij praatte zachtjes tegen haar. Maar ze vroeg hem stil te zijn, zich om te draaien en zich opnieuw te ontspannen en te genieten.

Gewillig draaide hij zich om. Ze wreef wat olie uit over zijn borstkas en speelde een beetje met zijn huid en haar vingers..Ze daalde langzaam af, maar sloeg zijn onderbuik over en ging meteen richting zijn benen. Hierop volgde een luid protest aangezien ze hem een full body massage had beloofd.. Ze suste hem met de woorden dat ie niet zo ongeduldig moest zijn, maar gewoon af moest wachten.
Ze bewerkte zijn bovenbenen en gleed af en toe plagerig met haar hand tussen zijn benen. Verder deed ze daar niets..Slechts plagen.. en plagen. Zo te zien genoot hij.. Hij glimlachte.

Plagerig draaide ze rondjes rond zijn navel en daalde langzaam af, maar steeds bedachtzaam en stopte precies daar waar hij wilde dat ze verder zou gaan. Het werd steeds moeilijker haar te weerstaan door de manier waarop haar lichaam bewoog. Maar ze liet hem niet te lang hunkeren.

Ze stond eventjes op en trok langzaam haar panterjurkje uit zodat haar nieuwe lingerie zichtbaar werd voor hem. Hij bekeek haar met een blik die voldoende zei voor haar om te weten in welke stemming hij was. Opnieuw nam ze plaats op bed tussen zijn benen en streelde de binnenkant van zijn benen en lies. Het was duidelijk dat hij wilde dat ze verder ging. Ze liet haar handen boven zijn gevoeligste deel van z'n lichaam zweven maar raakte hem nog niet aan. Hij snakte naar adem omdat hij een aanraking verwachtte, maar die aanraking kwam niet.. Nog niet.. Net toen hij zich ontspande, deed ze wat hij wilde dat ze deed. Ze raakte hem opnieuw aan.

Ze boog haar hoofd en likte hem zachtjes. Hij rilde.. Maar van de kou kon het niet zijn. Eventjes likte ze zachtjes verder en proefde het voorvocht waar ze zo heet van werd.. Hij kon een kreun niet onderdrukken en rilde opnieuw. Haar tong vervolgde zijn weg en likte zachtjes langs zijn penis omlaag.. Terwijl haar hand voorzichtig en langzaam zijn ballen kneedde.. Het was overduidelijk dat hij dit niet kon weerstaan. Ze liet hem nog 5 minuutjes genieten en pakte toen zijn hand..

Ze vroeg hem op te staan en liep met hem naar de badkamer.. Ze zette de kraan aan, en trok voor zijn ogen sensueel haar lingerie uit. Ze stapten de douche in en hij liet het warme water over z'n opgewarmde lichaam stromen terwijl haar handen overal waren.. Overal..

Teder waste ze hem, maar ondertussen streelde ze nog steeds regelmatig beneden de gordel.. Ze maakte haar vingers glad met badschuim en liet haar hand tussen zijn billen glijden. Steeds deed ze plagerig alsof ze een vinger bij hem naar binnen wilde glijden. Hij kreunde maar spande ook zn spieren. Alsof hij niet wist wat hij wilde. Ondertussen kon haar andere hand niet van zijn stijve penis afblijven.. Ze leek wel verslaafd.. Hij kreuden en kon zich bijna niet meer inhouden. Hij wilde haar aanraken. Maar zoals ze hem aanraakte, kon hij niets anders dan genieten. Hij had geen andere keus.
Terwijl ze hem bleef strelen, spoelde ze het schuim van hem af.. Zorgde dat hij zich omdraaide en zoende hem vol passie terwijl ze de kraan uitdraaide..

Ze pakte een handdoek en droogde hem liefdevol af.. Hij kon zich niet langer beheersen en raakte haar naakte, klamme lichaam aan.
Zijn handen gleden over haar borsten. Wild zoende hij haar. Hij omhelsde haar. Elke zenuw van zijn lichaam wilde haar. Hij wilde haar meenemen naar de slaapkamer. Ook zij kon zich nu niet meer inhouden en ging gewillig met hem mee. Hij duwde haar bijna op bed. Ze liet zich vallen en ging liggen. Hij sprong er bijna naast. Nu waren ZIJN handen overal. Ze had geen enkele controle meer over haar ademhaling, alleen nog over haar bewegingen. Ze kronkelde onder zijn handen.

Toen deed hij iets waardoor ze alle controle verloor. Waardoor ze compleet van hem was. Hij zoende haar op dat ene plekje. Dat ene plekje in haar nek.. Haar adem stokte.. Maar tijd om bij te komen kreeg ze niet. Want meteen erna beet hij zachtjes in haar borst en speelde met haar tepels.
Ze wist niet hoe ze het had en haar ademhaling versnelde.. Maar hij wist niet meer van ophouden. Zijn tong en vingers waren overal.

Hij had niet meer de beheersing om haar te plagen zoals zij bij hem had gedaan. Hij verwende haar. Hij vond alle gevoelige plekjes die ze had.
En ze verlangde naar hem. Ze wilde hem. Maar hij gaf nog niet toe, en zijn vingers bewerkten haar lichaam, haar gevoeligste plekje. Ze vroeg hem hijgend door te gaan, maar hij stopte.. Niet geheel, want zijn tong nam het van zijn vingers over. Binnen enkele minuten had ze het gevoel dat ze zich tussen de sterren bevond en langzaam omlaag dwarrelde als een herfstblaadje in de wind.

Ze keek hem met een smekende blik aan, en trok hem bovenop haar. Ze zoende hem wild als nooit tevoren. Hij bracht zijn verlangen bij haar naar binnen en stootte zachtjes. Maar na een aantal keer keek hij haar vragend aan en vroeg zachtjes of hij wat anders uit mocht proberen. Geil knikte ze.. Hij mocht alles van haar op dit moment, zo geil als ze was. Hij vroeg haar op haar knie‘n te gaan zitten. Braaf deed ze wat hij vroeg. Voorzichtig kwam hij van achter in haar. Met een hand kneedde hij haar billen en hield zich zo vast, en met zijn andere hand stimuleerde hij haar gevoelige knopje totdat ze weer kreunend kwam. Vlak daarna hoorde ze aan zijn ademhaling dat hij kwam en voelde dat zijn spieren zich spanden. Hijgend kwam hij uit haar en ze lieten zich op het bed vallen. Ze kroop in zijn armen en genoten samen nog eventjes na, gaven elkaar nog een kus, hielden elkaar stevig vast, en vielen uitgeput in slaap.
Anne

Coco
Het was een hete dag in augustus, je kent ze wel zo'n dagen dat je je immens loom voelt en alles aan je kleeft. Ik was thuis mijn ontwerpen van lente volgend jaar aan het tekenen. Het vlotte niet zo goed. Mijn liefste schatje, Coco, was gaan trainen met de fiets. Ik had medelijden met hem. In dit weer moeten trainen is geen lachertje, maar hij heeft nu eenmaal zo veel over voor zijn sport! De hemel trok dicht, onweer! Ja, dat moest ervan komen na zo'n zinderende dag! Mijn Cocotje is nog steeds niet thuis! De donder verbrak de stilte en al gauw regende het pijpenstelen! Ik keek verontrust door het raam, maar ik zag hem niet.

Tot plots iemand aan mijn deur stond. En ja daar stond hij klets nat. Oh mijn schatje, helemaal onder de modder van de vrachtwagens die hem hadden voorbij gestoken. " Ga vlug onder de douche " zei ik hem. "ik ga je nette kleren halen!" ik deed de deur van de badkamer open. Oei hij stond al in zijn adamskostuum. MMMMhhhhh, zijn lichaam blinkt van de regen en het zweet, o zo sexy. Hij is perfect, niet te veel gespierd maar wel een beetje! Mijn ogen bestudeerden hem van top tot teen! Lachend kijkt hij me aan, en stapte onder de douche en trok me eronder met kleren en al! Het water deed mijn blouse doorzichtig maken, maar die knopte hij al vlug open. Hij kuste me op de mond, zakte naar mijn nek zijn handen geleden over mijn naakte bovenlijf, en zacht masseerde hij mijn tepeltjes. Ik voelde zijn harde penis tegen mijn buikje. Het rokje dat ik aanhad moest er ook al hou aan geloven en hij trok het uit. Lekker naakt tegen hem aan in de douche. Lekker kussen en strelen. Hij nam de douche knop en richtte die op mijn klitje, het zachte straaltje gaf mij kriebelingen in de buik en dat maakte mij gek en geil. Hij hoorde dat mijn ademhaling vlugger werd en hij ging met zijn andere hand naar mijn poesje en stopte zijn vingertjes in. MMMMMhhhhhhh LEKKER! We stapten uit het bad en droogden elkaar af. Plots nam hij me bij de heupen hefte mij op en ik sloeg spontaan mijn beentjes om hem heen. Hij droeg me naar ons bedje en legde mij er neer. Hij zakte naar mijn klitje af en begon er lekker met zijn tong rond te spelen. Minuten lang likte hij mij tot ik mij al kreunend overgaf aan het heerlijke gevoel van klaarkomen. Maar deze geluidjes geilden hem nog meer op! Al vlug draaide ik mij om, ging op handen en voeten staan en meteen begreep hij het: ons favoriete standje. Op zijn hondjes. Ik hoefde niet eens zijn penis naar binnen te leiden, die was zo lang hard en stevig dat hij zo bij mij binnen kom. Het is gewoon ongelofelijk geil om op die manier zijn penis bij je toe voelen binnen gaan! Na een eindje wordt je wel moe dus. Ander standje, ik op de rug hij op mij. Toen kwam hij lekker in mij klaar. We zijn in bed lekker dicht tegen elkaar aan in slaap gevallen. Zalig.

Enjoy!!!
Gigi

Fantasie
Het is mooi weer ergens eind juli. Ik loop door de stad en het is vrij druk. Ik zie er vandaag goed uit... nee, ik zie er vandaag extra goed uit. Ik heb extra veel zorg besteed aan mijn uiterlijk. Een kort donker rokje, een vrij strakke dunne blouse, waardoor je de contouren van mijn bovenlichaam goed kunt zien, een sexy bh-tje wat donkerder is dan de rest van de kleding, en daardoor best wel goed zichtbaar is voor oplettende mensen... en schoenen met hakjes... niet te hoog, maar wel hakjes. Ik zie er lekker uit.

Ik struin wat door de stad, kijk wat snuisterijtjes hier, en wat kleren daar... lekker niets doen... Dan besluit ik wat extra spanning in de strijd te werpen. Ik stap een lingerie zaak binnen, en doe m'n best wat leuks uit te zoeken... Ik probeer van alles... dit is zo'n dag dat alles goed zit, en lekker past. Zo'n dag dat je geen last hebt van die vervelende TL lichten die altijd in die kleedhokjes hangen. Ik besluit een spannend slipje te kopen... een kleintje... een string, die m'n billen mooi uit laten komen. Waarom zou je ze bedekken als je een paar mooie billen hebt. Ik reken af bij de kassa, en schiet daarna de V&D binnen,onder het mom van een broek passen... wissel ik het slipje wat ik aan heb voor de sexy string. Het zit wel lekker... Aan de ene kant voelt het net alsof ik niets aan heb, aan de andere kant weet ik ook dat ik wel iets kleins aanheb. Het effect is lichtelijk opwindend. Zonder verder wat te kopen ga ik op pad. Eigenlijk begin ik weer opnieuw. Ik ga weer winkelen, shoppen en sjouwen. Om heel eerlijk te zijn ben ik aan het paraderen in de hoop dat ik door iedereen bewonderd zal worden.... Oke, door een paar. Na een half uurtje rondgelopen te hebben besluit ik een terrasje op te zoeken. Het is mooi weer dus waarom niet. Ik zoek een lekker plekje in de zon, en leun rustig een beetje achterover om ervan te genieten. Ik zet mijn zonnebril op, om te voorkomen dat ik hoofdpijn krijg van mijn samengeknepen ogen. Het is echt lekker weer. Al gauw komt een kelner langs en neemt mijn bestelling van een cappuccino op. Ik snuffel nog wat door mijn tas, om te kijken wat ik allemaal gekocht heb. Achteraf valt het best wel mee. Een meter of 5 voor me neemt een stelletje van een jaar of 27 plaats op het terras. Zij ziet er zo op het eerste gezicht goed uit, en lekker gebruind, in een zomerjurkje. Ze zit half met de rug naar me toe. Hij past prima bij haar en ziet er ook goed uit. Donker haar... donkerblond, op het eerste gezicht blauwe ogen en het eeuwige witte T-shirt met spijkerbroek... dat had best wel wat origineler gekund. Hij is sportief zo te zien... maar gelukkig geen overdreven klerenkast. Zit goed in het vel en is best wel lang, ik denk zo'n 1.90 of zo. Ik kijk nog even in mijn agenda om er zeker van te zijn dat ik vandaag echt niets heb staan. Ik begin aan de neergezette cappuccino. Lekker.

Als ik weer in het rond kijk zie ik dat de jongen van het stelletje naar mij kijkt. Op het moment dat ik hem aankijk, wendt hij zijn blik af. Is dit toevallig, of zit hij echt naar me te kijken. Ik besluit er wat op te letten. Na een poosje merk ik dat hij inderdaad op me let. Ik laat van mijn kant merken dat ik doorheb dat hij kijkt, maar dat ik het niet erg vindt. Af en toe kijk ik hem aan en glimlach lichtjes . Het is alleen jammer voor hem dat hij niets kan zien. Daar wil ik wat verandering in aanbrengen. Ik verschuif mijn stoel wat, en kom zo wat rechter voor hem te zitten.... en toch nog op veilige afstand. Ik ga een beetje demonstratief achterover hangen in mijn stoel. Ogenschijnlijk genietend van de zon. Ik doe nog een extra knoopje van mijn blouse los, en sla de kanten opzij, zodat de uiteinden van mijn BH zichtbaar worden, en de zon op mijn huid kan schijnen. Ik weet zeker dat hij kijkt. En dit voelt best wel lekker dit flirten. Ik verschuif nog een beetje, en laat de fatsoenlijke benen over elkaar pose voor vrouwen varen. Beide benen zet ik op de grond, en af en toe lat ik ze iets uit elkaar vallen. De plek waar hij zit lijkt me ideaal. Hij kan net niet onder mijn rokje kijken... dat moet hem toch wel behoorlijk nieuwsgierig maken. Ik hoor met mijn ogen dicht dat hij ook begint te schuiven... zijn stoel wordt iets verplaatst. Achter mijn zonnebril open ik een klein beetje m'n ogen, en zie hem nu duidelijk zitten... en hij mij. Ik hoop voor hem dat zijn vriendin heel wat te vertellen heeft, en dat hij tegelijk kan kijken en luisteren, anders krijgt hij het nog moeilijk. Ik zak wat verder onderuit, waardoor mijn toch al redelijk korte rokje iets omhoog schuift. Ik laat hem kijken en beweeg mijn benen om de zoveel seconden een beetje uit elkaar. Ik voel de warme zon op m'n lijf, en dat verwarmt. Maar ook het spelen met die jongen verwarmt. Mijn tepels staan stijf, en ik weet zeker dat ik tussen mijn benen ook al wat vochtigheid voel. Ik laat mijn benen een moment ongegeneerd uit elkaar vallen, en met mijn rechterhand krab ik even aan de binnenkant van mijn dij. Dit is we heel duidelijk, en hij kan nu heel duidelijk de binnenkant van mijn dijen zien, en als hij geluk heeft, kan hij zo mijn gloednieuwe string bewonderen, en kijkt recht op m'n kruis. Ik zie dat zijn hand bij hemzelf ook al het een en ander probeert recht te leggen of te verbergen. Ik wordt hier opgewonden van. Dit is misschien wel de aandacht die ik zocht vandaag. Ik sta op, en ik zie aan hem dat hij verrast is, zeker bang dat ik wegga... of zijn vriendin aanspreek. Ik loop het cafŽ in op zoek naar de toiletten. Ik stap het dames toilet in en zoek een wc op. Ik laat m'n string zakken en laat de cappuccino rustig lopen. Al zittend draai ik me om om even een stukje wc papier te pakken, gebruik het, en gooi het in de pot. Ik spoel door zonder van de wc af te komen. Ik zak iets achteruit, en kom met mijn rug tegen het reservoir van de wc pot. Om de omgeving wat weg te drukken sluit ik mijn ogen, en mijn hand zakt langzaam tussen m'n benen. Ik zit mezelf een beetje op te geilen, en voel nu ook dat de zon en die jongen duidelijk effect hebben gehad... Hmmm... Ik sta op.... maar laat de string van mijn af m'n knieën op m'n voeten glijden. Ik raap mijn string op, en doe mijn rokje weer zoals die hoort. Ik stap weer naar buiten, en hoop dat het stelletje er nog steeds zit. En dat doen ze ook. Op dezelfde manier en op dezelfde plek. Ik loop terug naar mijn plek en ga behoorlijk overdreven zitten... heel traag en draaierig laat ik mij zakken op het stoeltje. Ik hou mijn benen over elkaar. Ik zal niet meteen mijn geheimen prijsgeven. Maar ik kan het niet tegenhouden, het komt bijna als vanzelf. .. Mijn benen gaan weer naast elkaar op de gronden ik ga er weer eens lekker voor zitten. Ik ben heel benieuwd wat de reactie van die jongen is... als die genoeg zicht heeft en z'n ogen niet in z'n zak laat. Op het moment dat ik ga verzitten, zie ik hem al weer kijken. Langzaam duw ik mijn benen een beetje uit elkaar. Ondanks dat ik ongelooflijk opgewonden ben, is het misschien zelfs iets te spannend... Durf ik wel.. jawel. Mijn benen gaan iets uit elkaar, om nog geen 2 seconden later weer tegen elkaar te schuiven. Hij beseft nog niet helemaal wat hij gezien heeft, en ik herhaal mijn actie. De 2 seconden van net, worden er nu al 4. Hij heeft het door, en begint bijna gelijk ongemakkelijk op zijn stoel te draaien.

Er zit niemand anders in de buurt, en ik weet zeker dat hij het alleen kan zien, dus ik ga weer een beetje onderuit in de stoel zitten, ik kijk hem aan... hij kijkt snel en voorzichtig terug... en ik laat mijn benen uit elkaar gaan. 3 centimeter, 5, 10...30 centimeter, en mijn rokje behoorlijk hoog opgetrokken. Hij kijkt recht in mijn poes, en hij kan bij wijze van spreke de geilheidsdruppeltjes in mijn spleetje zien. Ik lat hem rustig kijken. Zijn ogen schieten van mijn ogen naar zijn vriendin, naar mijn kruis en weer terug. De angst bij hem om gepakt te worden is vast heel groot, de nieuwsgierigheid minstens zo groot. Bij mij is het eigenlijk precies hetzelfde... alleen is er geen nieuwsgierigheid, maar de lust en geilheid van het bekeken worden. Ik ga een beetje rustig zitten... de spanning om betrapt te worden maakt plaats voor een soort sensatie en macht wat ik heb met dit lichaam, en het effect wat ik hiermee op anderen heb. Nonchalant krabbel ik met mijn hand nog even aan de binnenkant van mijn dij. Plots buigt hij zich naar voren en fluistert wat in het oor van zijn vriendin... die hoor ik verbaasd een lichte kreet uitslaan... lichtelijk geschrokken denk ik dat hij over mij verteld heeft... ik wordt er een beetje onrustig van, en druk mijn benen wat dichter tegen elkaar. Als het al over mij ging, weet het meisje haar verbazing goed te beheersen, en laat niets merken door zich om te draaien of zo. Hij staat op en loopt richting het café... zeker om af te rekenen... of om naar de wc te gaan... In plaats van rustig te blijven zitten besluit het meisje voor me om zich eens van de andere kant te laten zien, en neemt plaats in de stoel van haar vriendje... en kan mij nu prima zien... ik zit een beetje ongemakkelijk. Het meisje ziet er goed uit. Mooi gezichtje, donker haar en een normaal postuur. Haar zomerjurkje valt mooi om haar lichaam heen. Als ik haar zo opneem, wordt ik weer wat rustiger. Ik zeg niets en kijk, zij zegt niets en kijkt. Langzaam opent ze haar benen iets. Wat ik net bij die jongen deed doet zij bij mij. Ik kan rechtstreeks onder haar rokje kijken. Haar gladde dijen komen samen in een wit slipje. Ik vraag me af waar ik in beland ben. Haar vriend komt weer terug, en gaat in de stoel zitten waar zij in zat. Net als hij zit, staat zij op, en loopt dezelfde route... Hij kan mij niet zien, ik hem niet... ik denk er even over om op te stappen. Ik pak mijn spullen alvast wat bij elkaar, en zoek mijn portemonnee op om te gaan afrekenen... zij komt weer terug... dat is snel. Zij gaat weer in de stoel zitten recht tegenover me. Met een demonstratief gebaar legt ze een wit stukje textiel neer op het tafeltje voor haar... Ik weet het niet zeker, maar ik heb zo'n idee... en net wanneer ik denk daar eens extra op te moeten gaan letten schuiven haar benen uit elkaar. Ook zij heeft haar slipje uitgedaan. Ik kijk zo haar strakke poesje in... wat een mooi gezicht. Haar vriend pakt het witte stukje textiel, en laat het half uitvallen, waardoor de contouren duidelijk worden... hij pakt het in zijn and en stopt het in haar handtas. Ik blijf toch even zitten. Ik ga ook weer achteruit, en eigenlijk herhaalt zich nu wat ik hiervoor bij hem gedaan heb. Op het moment dat ik mijn benen ook open voor haar ogen zie ik een glimlach ontstaan... Hij wil zich weer omdraaien, maar zij laat hem merken dat hij dat niet moet doen... ze vraagt wat anders. Hij buigt zich naar voren, en legt zijn hand op haar knie. Zij geeft hem een kusje in de lucht... zijn hand zakt verder naar binnen, over haar dijen. Zij kijkt mij aan, en knikt nog eens naar hem... zijn hand schuift naar binnen, en verder onder haar zomerjurkje... wat een opwindend gezicht. Als ik helemaal alleen geweest was, had ik m'n benen helemaal uit elkaar gegooid, en direct de hand aan mezelf geslagen, maar op zo'n terras moet je een beetje uitkijken. Zijn hand schoof naar haar kruis, en ik zag dat hij even zocht, maar zijn vinger zakte zo haar kutje in.... Hij spied om zich heen om zeker te weten dat niemand hem ziet....behalve ik. Ik kijk haar aan, zij kijkt naar mij, ik kijk naar zijn hand tussen haar benen... Ik laat bijna automatisch mijn hand ook tussen mijn benen zakken... even snel aanraken, ik kan het niet laten. Zij geniet met volle teugen, dat zie je aan haar houding. Zijn hand speelt met haar poesje, en hij vingert haar op het terras. Hij haalt zijn hand weg... zij kijkt me nog eens aan, en staat op. Ze buigt zich naar voren, en pakt haar tas, door het naar voren buigen mag ik opnieuw kort genieten van haar lijf. Uit haar tas haalt ze een pen. Ze pakt haar slipje weer uit haar handtas. Ze legt het op tafel, en schrijft er wat op. Ze geeft het slipje aan haar vriend, die kijkt glimlachend naar de tekst. Hij staat ook op, en ze pakken hun spullen bij elkaar. Dan lopen ze weg. Ze komen voor mijn tafeltje langs, ze zeggen niets, maar hij legt het slipje op tafel. Ik zeg ook niets, maar begin mijn spullen in te pakken... Hij loopt naar binnen om af te rekenen. Ik pak het slipje even later op, en lees wat er op staat geschreven.... "Volg ons maar...."

In een versnelling hoger sta ik op, en ga ik ook afrekenen... Hij is net klaar als ik achter een andere klant aanschuif. Het duurt me al weer te lang. Als ik afgerekend heb, en naar buiten loop, denk ik even dat ik ze kwijt ben, maar een 50m verderop zie ik ze staan op de hoek van een straat... ze zien mij ook. Ik loop in hun richting... zij lopen verder. Ik loop ze achterna, en kom iets dichterbij. Ik haal ze niet in. Ik vergeet totaal dat ik nog steeds in mijn blote poes over straat heen loopt... sliploos, net als zij. Zij lopen nog een poos door. Ik loop nu al wel 10 minuten achter ze aan. Plots begrijp ik waar ze naar toelopen. Ze komen vast van buiten de stad, en lopen nu naar een parkeergarage... en ik krijg gelijk. Ze slaan af naar een parkeer garage. Ik volg... ik doe wat rustiger aan om ze de kans te geven af te rekenen voordat ik binnen kom stormen... eigenlijk wil ik niet met ze praten... Ze staan te treuzelen bij de betaal automaat.... en als ik de trap afkom, dan lopen ze door... Ik loop nu een meter of 10 achter ze... ze lopen naar een donkergroene auto, die tegen de zijkant van de parkeergarage geparkeerd staat. Hij loopt om de auto heen, en doet alle deuren open. Ik ga richting de auto lopen en zie dat zij achterin in stapt. De deur blijft open staan. Hij stapt aan de andere kant in de auto, ook achterin... en doet de deur achter zich dicht. .. Ik neem de proef op de som, en stap op de auto af... ik stap naar binnen, en doe de deur niet helemaal achter me dicht... ik schuif hierdoor heel dicht op haar. Nog voor ik zit, ligt haar hand al op mijn been. Ze zit schuin naar me toe, en komt met haar hoofd dichterbij. Ik voel haar lippen op de mijne, en haar tong tegen mijn lippen, proberend naar binnen te komen, ik open mijn mond en kus terug. Haar tong schiet door de mijne, tegen mijn tanden, mijn gehemelte en langs mijn tong. Ik doe mijn best om haar zachte lippen en doortastende tong bij te houden. Aan de andere kant hoor ik een auto deur opengaan... Hij stapt uit en doet de deur achter zich dicht. Een paar tellen later opent de deur aan mijn kant zich... Hij schuift zich naast mij, en ik zit nu tussen hen beide in. Zijn hoofd glijdt in mijn nek, terwijl zij mij nog steeds kust. Zijn handen glijden over mijn blouse en betasten mijn borsten. Het duurt maar even en hij is bezig mijn blouse los te knopen. Al snel zoeken zijn handen een weg naar mijn blote lijf, en stuiten dan op mijn bh... Door de stof van mijn BH heen speelt hij met mijn borsten en tepels. Haar handen zijn inmiddels verhuist over mijn dij, en schuiven langzaam maar zeker mijn rokje op. Ze nadert mijn poesje al snel. Mijn handen glijden over haar benen, en naar zijn kruis... Ik masseer zijn lul door de spijkerbroek heen. Bijna op het zelfde moment dat haar handen mijn kutje bereikten, schoof hij zijn vingers achter mijn bh... en zijn andere hand achter mijn rug, om de sluiting te openen... Ik kom iets naar voren, en hij maakt mijn sluiting los... ik doe mijn blouse uit, en laat mijn bh van m'n armen glijden.... meteen wordt ik weer achteruit gedrukt, en haar warme mond sluit zich om mijn borst... ze likt en sabbelt en knabbelt aan mijn borst, terwijl haar hand bezig is de weg te vinden in mijn kutje...ze schuift door mijn spleetje heen en speelt met mijn klitje en mijn grotje. Met mijn rechterhand trek ik de riem van hem los... en open zijn rits zo goed en kwaad als het kan. Als ik dan met moeite de knoop van zijn broek loskrijg, valt zijn spijkerbroek bijna al naar voren. Zonder aarzelen steek in mijn hand bij zijn boxershort in en zoek naar zijn stijve... gevonden.... Hij schuift zijn broek en short verder naar beneden. Ik trek hem af, en voel zijn voorvocht mijn vingers natmaken... hij kust me bijna net zo lekker als zijn vriendin. Haar vingers schuiven nu onrustig heen en weer in mijn kutje en ze likt en zuigt aan elke millimeter lichaam die ze op mijn bovenlijf kan vinden. Plots schuift hij helemaal in de hoek van de auto bank, met een been die hij over mij geen gooit... komt terecht op de bank... daardoor zit hij een beetje in de lengte van de bank. Hij trekt mij half naar hem toe, en ik kom met mijn hoofd tegen zijn borst aan te liggen, en voel zijn stijve in mijn rug. Zij gaat op haar knie‘n op de bank zitten. En trekt haar zomer jurkje boven haar hoofd uit.

Een heerlijk lichaam komt tevoorschijn. Een keurig geschoren poesje, een mooi streepje, en een paar mooie borsten. Zijn handen schuiven over mijn borsten, en beginnen die te kneden en te masseren. Zij komt naar voren, en hangt haar borsten boven mijn gezicht, ik zie dat ze elkaar kussen, hun tongen raken elkaar al buiten hun mond. Ik neem gretig haar borsten in mijn mond. Mijn hand zoekt langs haar borsten en navel het pad naar haar kutje. Met wijs en middelvinger bewerk ik haar klitje... Ik druk drie vingers in haar kutje en begin stevig te bewegen. Haar reacties worden korter en heftiger. Blijkbaar wil ze meer, en boven mij draait ze zich om.... het is vrij krap allemaal maar het past net. Zij zet haar handen op de rand van de deur aan de andere kan, en kijkt regelrecht mijn kutje in. Hij gaat nou op z'n knieën zitten... en buigt naar voren om niet met zijn hoofd tegen het plafond te komen. Hierdoor ben ik in een standje 69 verzeild geraakt met haar, en staat zijn lul priemend boven mijn gezicht. Haar gezicht zakt naar beneden, en haar lippen raken mijn kutje. Met haar tong likt ze langs de lengte van mijn spleetje, en draait ze om mijn klitje heen... wat een geweldig gevoel. Ik druk mijn kutje wat omhoog om haar wat tegenspel te geven. Ik leg mijn handen om haar heupen, en trek die zo ver als het gaat naar beneden, en kom zelf zo goed en zo kwaad als het kan omhoog... en zet mijn mond op haar kutje. Ik voel op m'n kin en rond m'n mond hoe nat ze is, en ik laat mijn tong rondschieten voor ik mezelf vastzuig rond haar klitje. Met zuigende en likkende bewegingen rond haar klitje werk ik haar af. Ik merk dat ze hier niet goed tegen kan, want de concentratie op mijn poes wordt minder, om het maximale effect te bereiken zuig ik extra hard door. Hij heeft zijn eigen lul in de hand genomen en geniet van het uitzicht. Ik merk dat ze bijna komt. Haar likken rond mijn klitje houdt bijna op... en haar rug begint krom te trekken, haar benen en armen licht te trillen, ze zet extra spanning om haar klitje extra goed te voelen. Dan schuift in eens hij een stuk dichterbij. Hij drukt m'n hoofd naar beneden, en schuift met beide benen aan weerskanten van mijn hoofd, als ik naar bovenkijk ziet ik zijn stijve, zijn ballen en haar kutje. Hij schuift zijn stijve direct in haar kutje en ik begin zijn ballen te likken, en bewerk m'n eigen klitje...Haar hand zakt ook naar beneden en ze laat hem zijn stijve op en neer halen in haar kutje, maar ondertussen vingert ze haar klitje op snel niveau. Het duurt niet lang of ze komt klaar. Hij is net begonnen, en heeft moeite met stoppen, maar haar kutje en klitje zijn te gevoelig geworden, en ze begint zich om te draaien. Tot mijn verbazing opent hij de deur van de auto en stapt eruit. Als hij poedelnaakt buiten staat in de parkeergarage, trekt hij mij ook uit de auto en draait me om. Ik sta nu in de deur opening , hij spreid m'n benen, en ik voel zijn stijve met hulp van zijn hand bij me naar binnen glijden. Ondanks dat hij geen grote lul heeft, vult hij me lekker op. Bij elke stoot die hij maakt, houd ik me goedvast aan de auto... Zijn lul glijdt makkelijk door het gladde van mijn kutje. Zijn vriendin is inmiddels weer bij haar positieven gekomen, en zit nu op haar knie‘n op de autobank recht tegenover me... ze begint me weer te kussen, en haar handen glijden nar mijn borst en tepels... ze begint stevig aan mijn borsten te kneden en te masseren... duwt ze omhoog en weer plat... en knijpt in de tepels. Haar andere hand zakt af naar beneden en zoekt mijn klitje op die nog vrij onberoerd is onder de contante stoten van hem... Zij weet m'n klitje feilloos te vinden... wat een genot. Snel drukt ze even haar vingers in mijn mond, en brengt ze daarna weer terug op m'n klitje... en haar kus gaat door, tongen schieten over en langs elkaar heen... Haar vingers verrichten wonderen, en zijn lul houdt het naar mijn ervaringen wel heel lang vol.... waarschijnlijk omdat m'n spleetje zo glad als een aal is.... Dan kom ik klaar... ik voel de spanning barsten in mijn kruis, en die klapt zo via m'n rug in de achterkant van m'n hoofd, ik grom het uit en laat alles los waar ik mee bezig ben. Zij tweeën gaan gewoon door... voordat ik bijkom voel ik zijn stijve uit me glijden... maar niet ver... Voor dat ik wat kan doen drukt hij zijn lul in mijn kontgat... pijn en lust schieten door me heen... dit heb ik nog nooit gedaan....haar vingers schieten in mijn kutje, en haar andere hand is bezig met mijn klitje.... haar mond is nog op de mijne... Ik druk mijn billen naar achteren, en zet mijn benen iets uit elkaar om hem wat meer ruimte te geven... zijn handen vouwen zich om mijn borsten... Ik voel zijn lul schuren langs de randen van mijn kontgaatje....dit was precies wat hij nodig had, want binnen een mum van tijd schiet hij tussen mijn billen vandaan en leegt zijn ballen op mijn billen... dat warme prikkelende gevoel, de spanning van de parkeer garage, haar handen aan mijn klitje en in mijn kut, en haar tong en de mijne in gevecht zorgde voor mijn tweede ontlading. Terwijl het geil van hem tussen mijn billen kruipt kom ik voor de tweede keer klaar.

We verdwijnen gedrie‘n weer in de auto en blijven nog even rustig zitten... hier en daar wat strelend en wat kussend,. Maar al snel zijn we bezig ons weer aan te kleden. Ik doe m'n rokje en blouse weer aan, en prop mijn slipje en bh in de tas... die overigens verpulverd is door het gewicht van benen, lichamen, of weet ik veel wat daar in de buurt is geweest. Nog helemaal klef van zweet, kutsappen en half gedroogd sperma loop ik de parkeer garage uit... naar huis... wetende dat ik op mijn weg naar huis in ieder geval de aandacht zal trekken door een verfomfaaid uiterlijk, en een bekende sexy geur.

Daniëlle

 

Naar de cursus anale seks
Bel met je vaste of mobiele telefoon 0900-26 65 266 en voer de code hieronder in:


Vanuit België
Bel met je vaste of mobiele telefoon 0909-00069 (alleen voor abonnees van KPN België en Telenet Netwerk) en voer de code hieronder in: