Ga direct naar de cursus Anale Sex

We make you
...........a better lover!

Welkom op www.cursusanaal.nl,
een informatieve site over anale seks. Deze site bestaat uit twee delen. Op het vrij toegankelijke gedeelte waar je je nu bevindt kun je wat algemene informatie vinden en een paar verhalen over anale seks.

Wil je naar de cursus,
dan moet je via een 0900-nummer inbellen naar het besloten gedeelte van de site. Je betaalt NIET per minuut, maar eenmalig een bedrag van 1,15 euro (1,24 euro voor België) waarna je twee uur lang toegang hebt tot het besloten gedeelte. Dat is omgerekend naar minuten minder dan een cent per minuut!

Anale seks
Anale seks, wie droomt er niet van? Maar hoe pak je dat aan? Hoe moet je erover beginnen tegenover je partner, en hoe zorg je dat je het veilig doet? En als je al aan anale seks doet, hoe kun je het nòg leuker en lekkerder maken? Maak je dromen waar met de online cursus in Anale seks!

Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor vrouwen, maar biedt ook voor mannen interessante informatie en tips over anale seks.

Wat kun je verwachten?
De cursus anale seks is zowel interessant voor beginners als voor gevorderden. Je vindt er tips hoe je het beste kunt beginnen met anale seks en hoe je kunt zorgen dat anale seks prettig is voor beide partijen. We besteden aandacht aan de handigste standjes en welke producten geschikt zijn voor anaal gebruik.

Hoe werkt het?
Bel met je vaste telefoon of met je mobiele telefoon het nummer onderaan deze pagina. Ondertussen kun je gewoon je internetverbinding open laten staan.
Per telefoon krijg je een code. Die vul je in, vervolgens klik je op de grijze knop 'Ga'. Als je succesvol bent ingelogd verbreek je de verbinding. Het telefoontje duurt dus maar een paar seconden, de kosten worden verrekend met je telefoonrekening.

Wat kost het?
Een bezoekje aan onze sekscursus kost slechts €1,15. Je kunt zolang het window open blijft, gedurende maximaal twee uur door de cursus surfen. Belgische gebruikers betalen € 1,24.

Naar de cursus anale seks
Bel met je vaste of mobiele telefoon 0900-26 65 266 en voer de code hieronder in:


Vanuit België
Bel met je vaste of mobiele telefoon 0909-00069 (alleen voor abonnees van KPN België en Telenet Netwerk) en voer de code hieronder in: